Retallades, on?

Aquesta és una nova secció al Tavernespost, proposem que ací pugam posar la informació quan una retallada afecte directamente a la vida dels veïns de Tavernes Blanques, de moment anem a escomençar pel Centre de Salut, de segur que hi han més, o sino esperem-las, està al caure la eliminació de la línia 36 de l’EMT, suposem que no desapareixerà el 16 (mentres sigam amics de la Rita), l’educació es sent seriosament afectada, al igual que els Serveis Socials, ací podrem denunciar i ser conscients de tot el que anem perdent i que si no s’organitzem i lluitem tots junts com ho varem fer fa 30 anys tornarem a aquells oscurs anys, nosaltres no podem publicar  cap informació al Carraixet (censura), no ens deixen organitzar xarrades informatives al Salò de Plens ni cap altra instalació publica (més censura). Ara que, NOSTRA ES LA PLAÇA!.

Podeu col.laborar bé afetxint un comentari més avall o envian-mos un mail al correu electrònic tavernespost@yahoo.com, animeu-vos que retallades hi ha a tot arreu:

Reducció de l’horari d’atenció al Centre de Salut, estiu 2014:

34931979(punxeu el dibuix)

Mentres els contenidors de reciclatge desapareixen, el fem d’amuntega a les voreres (juny 2014)

foto foto 1

Açó no és una retallada, però poc li falta (13/01/2013)

A banda de tenir un sol medi de transport prou justet (línia 16 de l’EMT), després d’haver suprimit les parades a dins del poble, després d’aver suprimit el servei d’autobus a la plaja d’Alboraia, ara ens tanquen els camins, sí, els camins de terra, vies de comunicación entre dos pobles veïns; ens han tancat un camí que em utilizat tota la vida els veïns, sobretot, de Tavernes Blanques per comunicar-nos amb Alboraia i durant els darrers anys amb la creació de la línia de metro d’Alboraia, per tenir accés al mateix, és la prolongació del carrer de la Mar, passant l’alqueria de Manetes, creuant l’horta fins a Alboraia.

Molts son el veïns de Tavernes Blanques obligats a caminar fins a l’estació de metro d’Alboraia per anar a estudiar, anar als metges, als hospital, als llocs de cultura i ocí de la ciutat, etc…

Ara, com que Lladró és l’amo de gran part del terreny entre els dos municipis, pues valla el terreny i tanca el camí, clar és l’amo!!!, i pot fer el que vullga amb lo seu, al igual que pot despedir teballadores i treballadors amparan-se en la Reforma Laboral i resta de lleis fetes a mesura dels grans empresaris, dels grans terratinents, dels grans especuladors, ells s’amparen en les llei; i els ciutadans, en qué podem emparar-se? en res, estem a mercé de tots d’ells, dels legisladors i dels seus beneficiaris; mentre acumula grans superficies de terreny amb totes les plusvalues generades pels seus treballadors durant 50 anys, terrenys d’horta que ben podrien alimentar a molta gent que aquesta societat esta excloent del més minim nivell de vida.

D’ara en avant per anar a agafar el metro, podem anar per la carretera d’Alboraia sense voreres i sense llum per la nit, o per la nova ronda, on si hi ha llum, però hi ha que pegar més volta.

Cada vegada el poder i la riquesa s’acumulen en un nombre més xicotet de persones, mentre la pobresa va escampan-se entre més gent.

 150957_552876974741983_1244900782_n

Nova retallada a l’horari del Centre de Salut (20/12/2012):

20121222-154927.jpg

Nou horari durant els dies de Nadal i nova retallada, i mentre no hi haga contestació social, açó no va a parar, tot el deute de la banca anem a pagar-lo amd el retall dels serveis publics, serveis publics que ni banquers ni politics fan ús, ells tenen la seua propia sanitat, educació, etc…, només el poble suporta la desaparició dels serveis.

20121222-161309.jpg

Nou horari  al Centre de Salud, divendres vesprada tancat, tenim que anar a Massamagrell , ací teniu la informació: http://www.tavernesblanques.es/sites/tavernesblanques.portalesmunicipales.es/files/horario-centro-de-salud.pdf

Eliminació de quatre parades de transports públic de la línia 16 de l’EMT, i eliminació des de fa quasi dos anys de la línia pública de transports que comunicava Tavernes Blanques amb Alboraia i les platges de la Patacona i Saplaya :

Parada Av. Rei en Jaume, encara queda el testimoni de la línia que anava a la platja (detalls per al record).

Parada del 16 al Poliesportiu, alguns dirien “però em guanyat en aparcament, que falta ens fa”.

Parada del 16 de Lladró al carrer Primer de Maig, parada reciclada també per aparcament.

1 responses to “Retallades, on?

  1. L’altre dia em ensenya ma mare la foto del meu carrer (Primer de Maig) i estava plena de cotxes. El primer que li vaig dir va ser, “Que ni ha futbol, mare?” (Encara que fa molt de temps que no veig el meu carrer ple de cotxes com abans quan n’hi havia futbol a l’Ilma) Doncs no. No es el futbol, son les retallades. Adeu EMT.

Deixa un comentari