Elecció nou Jutge de Pau

En construcció. Podeu anar possant les vostres opinions, de totes elles redactaren l’escrit per a presentar al grups politics municipals.

9 responses to “Elecció nou Jutge de Pau

  1. This is really an awesome post. the story is cool. i accept it as a story.
    Angelita

    • In this context, payday loans uk are beneficial in removing which unfortunately extra burden linked unforeseen expenses from your mind.As explained above, the better the type of bo#e;wrr&r8217os credit rating the cheaper all of the loan will develop into that their mortgage lends to these kind of people and vice versa.

  2. Vicent Martínez

    JUTGE JUTJAT

    SETZE JUTGES D’ UN JUTJAT MENGEN FETGE D’ UN PENTJAT.

    Què vergonya, quin fàstic, tornem arrere com els carrancs. Gràcies als nostres mandataris del Partido Copular, s’ens ha imposat per democràcia oligrarquica partitocràtica un jutge amb una llarga trajectoriade curriculum franquista així com panxaagraida a la multinacional tavernina conreadora de l`OPUS.

    El suplent que ha estat donant la cara durante quasi quinze anys amb un talant progressista i amb una gran dosi de voluntarisme desinteressat ha estat descabalcat alhora que la frescura de la seva ponderada, en detriment del jutge que actualment ostenta el càrrec que ronda els 82 anys.

    De bellnou l`amiguisme i el clientelisme que afavoreix en destinar esta presumpta societat europeista, fa aigues, mentre la gran massa vota i calla sense adonar-se`n que la seua participació és un txec en blanc per a que els nostres polítics facen i desfacen tot allò de la COSA PÚBLICA tot allò que els vinga de bona gana.

    La indiferència del poble fa que aquesta colla de jerifaltes obren sense cap mena d`escrupols, fà que una i una altra vegada mès el MENINFOTISME FALLERIL campe pels seus furs entre uns ciutadans que més semblen súbdits emmudits pel pasotisme.

    Malgrat tot cal anar endanant donant canya, que la cosa està agra però sempre hi han molts motius per plantar cara.

    Moltes voltes, de vegades massa, una cosa es la Justìcia i l`altra la LLei, Però mai es tard per començar a despertat la flama de la REBEL.LIA.

    SALUT I LLIBERTAT TOTS ELS DIES.

    Vicent Martínez

  3. Ricardo

    No entiendo para nada el enfado monumental por parte del gobierno de T. blanques en este asunto del juez de paz. ¿Que esperaban, han actuado como ell rodillo . No han contado para nada en absoluto con los demás grupos que también representan a una parte del electorado y no ha habido consenso en un tema tan delicado como este. Yo no tengo nada contra Luis como ciudadano pero no puedo olvidar que él ocupó la alcaldía de este ayuntamiento en una época que un regimén oscuro, represor y asesino campaba a sus anchas en este país y que este señor en aquella época jaleaba y alentaba, jamás le oí hablar contra el regimén. Por lo tanto no creo que sus ideas seán ni las mas adecuadas ni las mas imparciales para ocupar un cargo tan delicado. Sé que ha dedicado su tiempo a dar clases de pintura, crear la escuela de Pilota, nunca lo ví jugar pero me hablaban maravillas de él, su paso por la rondalla lo desconozco aunque seguro que lo hace muy bién, pero lo cortés no quita lo valiente y ese cargo no es el mas adecuado cuando se fué alcalde franquista.

    • crispin

      Totalmente de acuerdo contigo Ricardo, yo no se porqué se enfadan, si el resto de concejales que no son del PP votaron en contra, eso supone que gran parte del electorado estan en contra de esa decisión, pasan el rodillo, no cuentan con el consenso para gobernar, solo cuentan con su mayoría absoluta, y eso no es democracia, pero ellos vuelven al antiguo regimen, así es, lamentablemente.

  4. J.J.

    Tenin que demanar consens entre tots els representants dels veïns de Tavernes, entre tots, i tenen que ser capaços d’arrivar al consens, que si no ¿quina democràcia és aquesta? Una mentira com d’altres tantes que ens fan creure. Estan desvian-se del camí adequat i toca als ciutadans prendre part en tot el que ens afecta.

    • Yo estoy inscrita en todas por ahora, viendo cuales me rend2npes&#8o30; hasta ahora me han llegado mails de ninabox, glimbox y mybeautybox. Estas ultimas me han pedido datos de mi tipo de piel y pelo para personalizar las cajas… creo que las probaré al menos un mes jajajaSaludos

  5. En la darrera assemblea del 15-M Tavernes,, gairebé al final, ens vam assabentar de l’acord del ple de l’Ajuntament per proposar el nomenament del darrer alcalde franquista com a jutge de pau local. Alguns ens van quedar atònits, no ho podíem entendre com es va vore a l’assemblea. Personalment no crec que ningú tinga res en contra d’aquesta persona com a tal que, segurament, tindrà virtuts per a d’altres coses però… el perfil d’un jutge de pau en democràcia ha de ser ben diferent, ha de ser un home de consens, de reconeguda neutralitat, de contrastada capacitat de diàleg i comprensió amb persones de tot el ventall econòmic, social, ideològic, polític… sense cap apriorisme ni significació militant.
    Eixe era el perfil dels anteriors jutges des de la democràcia: José Súria i Anselmo Sanjosé —aquest últim, nomenat a proposta del primer alcalde socialista als nous ajuntaments democràtics, Francisco Roig—. Aquest proposta de nomenament d’ara se significa per ser una mena de retorn al passat, a la foscúria de la dictadura, a uns temps i unes formes d’autoritarisme que afortunadament pareixien superades… Sembla que a Tavernes no.
    Estem vivint moments ben complicats i segurament al futur immediat ho seran més, per tant caldrà temprança, diàleg, consens general, respecte, enteniment…
    Honestament pense que aquest nomenament és un greu error i una falta de visió de futur per part del nostre ajuntament, i endemés, pense que no li fan cap favor a Luís Lluch que si bé als seus 81 anys, tè una excel·lent i reconeguda trajectòria en les vessants esportives i artístiques, i per això mateix té el meu respecte, no podem dir el mateix de la seua trajectòria política per raons ben obvies.
    Els jutges, com tots els demés ciutadans, poden tindre i tenen ideologia, però no deuen haver-la significat ni exercir-la públicament per respecte al seu càrrec. D’exemples en tenim a bastament i de ben prop: com a botó de mostra, el jutge Garzón va estar recusat pels uns, i el l’ex-president Camps ha fet el mateix amb els altres. Que no direm del Constitucional, l’Audiència de València, el Suprem, on es produeixen vacants i no hi ha manera de substituir-los en raó de la seua “etiqueta” de “progressistes” o “conservadors” pels uns i pels altres.
    El grup socialista a l’ajuntament diu que ells “van votar en contra” i amb això s’excusen de cap responsabilitat. Els del grup “Acert” diuen que no “s’enteraren?” En quin món viuen els nostres polítics?
    Aquest posicionament no és vàlid, han d’arribar a un acord per trobar una persona de consens, que de segur que les hi ha en el poble. Ho feu el PSOE amb la UCD i el trobaren, i el nomenarem unànimement, la qual cosa li donà a Anselmo un plus extraordinari d’autoritat i de respecte.
    Ara més que mai, pels temps que vivim, pels que venen, necessitem un jutge amb aquest perfil, i si en un mes no han trobat el consens necessari, doncs a continuar buscant-lo, és la seua obligació, és el seu deure, és la seua responsabilitat, els hem elegit per a que governen amb equitat al poble, i n’hi han coses i “gestos” amb els que no es pot actuar lleugerament, sense reflexió profunda i respecte a totes les sensibilitats del poble. Això és el principi de la convivència democràtica.
    Estem parlant del nou Jutge de Pau del poble, no d’un aturat —amb tot el meu respecte i reconeixement al seu treball, per suposat— que vol entrar en la colla de la neteja local.

    Rafa Arnal

  6. crispin

    Un detall que tots els veïns tenim que saber: és la primera vegada que es tria al Jutge de Pau de Tavernes sense el consens de tots el grups politics de l’Ajuntament, el nou Jugte ha sigut triat només amb els vots del PP, això dona per a pensar (com a minim) i per a indignar-se, un Jugte de Pau amb el recolçament de no arriba la mitad de la població, a qui afavorirà? Penseu……………………

Deixa un comentari