Notícies de la nostra comarca Veïna “El camp del Túria”

Acabades les festes 2015 de Tavernes Blanques, que no l’estiu, continuen les convocatòries d’events que estan marcant una nova renaixença al País Valencià, com ara  el IV Aplec del camp del Túria .  Des del Tavernes Post saludem aquesta interessant iniciativa i convidem als nostres lectors a partcipiar als actes de l’aplec al cor de la Calderona. .

Salut i bon Aplec!

JA TENIM ACÍ EL IV APLEC DE CAMP DE TÚRIA

Apleguers i aplegueres, l’Aplec de Camp de Túria continua recorrent els pobles i carrers de la nostra comarca. Enguany agafem tota la força, l’energia i el caliu que ens donàreu a Nàquera i ens traslladem a Llíria, en el que serà ja la quarta edició d’aquesta trobada comarcal. La jornada tindrà lloc durant els dies 4 i 5 de setembre.

Com sabeu, l’Aplec de Camp de Túria pretén ser un espai de trobada i participación on desenvolupar una alternativa al model d’oci imperant, basat en el consumisme i l’homogeneització cultural. Des de l’Aplec creiem en un model d’oci que potencie la nostra cultura i la nostra llengua, i que promoga valors d’igualtat, solidaritat i cooperació, sempre des d’una perspectiva no sexista ni LGBTIfoba. Des de l’Aplec, a més, volem prendre el carrer i l’espai públic com a entorn natural i propi on desenvolupar tot tipus d’activitats.

Cartell IV Aplec copia

En aquest sentit, enguany tornarem a comptar amb tallers, jocs infantils, fires entitats, artesans i agroecològiques, taules redones, cercaviles i diverses mostres de cultura popular. Els més menuts i menudes prenen un especial protagonisme en aquesta quarta edició i durant la jornada de divendres podran gaudir de diversos jocs i tallers infantils i de l’actuació de Dani Miquel. La promoció de la nostra llengua i de la música en valencià torna a estar ben present i, aquesta vegada, podrem gaudir de les actuacions dels Skatuttipresto, King Kong Boy, Zoo i la Gossa Sorda. L’escena musical comarcal estarà coberta amb les actuacions de Maria Faubel i Rascanya. En tot cas, estigueu alerta! encara queden moltes més ativitats per confirmar!

Trebellem per l’aplec per fer comarca. Creiem que aquest tipus d’iniciatives són del tot necessàries per construir una alternativa cultural, social i política crítica i participativa que, a més, servisca per teixir complicitats i cohesionar totes les persones i entitats que al llarg de l’any, i dia a dia, treballen i lluiten per construir una comarca més viva, més justa i més lliure. Treballem per l’aplec perquè sabem que entre totes tot!

Qui sembra Aplec recull comarca! 

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s