Encara esteu a temps… si voleu.

A diversos pobles de l’Horta, on hi ha hagut veritable voluntat d’unitat, l’esquerra ha trobat formes ben imaginatives d’integració, si no tots alguns. Perquè no al nostre poble?

Això serà ben difícil d’explicar per part dels qui tenen eixa responsabilitat política a partir de les eleccions de maig.

Mireu Paiporta —per exemple—,  un poble de l’Horta Sur semblant al nostre

PODEU

Anuncis

2 comentaris

Filed under Uncategorized

2 responses to “Encara esteu a temps… si voleu.

 1. Joaquim Rodríguez i Crespo

  Bon aclariment, Víctor. Només vull afegir a allò de “si no tots, alguns”, que Esquerra Republicana també s’ha adherit a ACERT–COMPROMÍS, la qual cosa evidencia el tarannà aglutinador que ha menat totes les actuacions d’ACERT envers la unitat de les esquerres a Tavernes Blanques.
  És clar que caldrà demanar responsabilitats a EU i a Podemos per no haver sigut conscients de la situació política municipal del moment. Uns per haver-se deixat enlluernar per les espurnes de la foguera estatal/autonòmica i altres per estar ocupats en llepar-se les nafres d’antigues baralles. Però també caldrà demanar responsabilitats als ciutadans que havent pogut contribuir a la desitjada entesa han dirigit els seus esforços en sentit contrari.
  No hem llegit i escoltat en diverses ocasions, que calia superar els personalismes? … però no sols els dels altres; els propis, els primers.
  I, pel que fa a la lluita per la identitat i per la recuperació cultural, històrica i lingüística, quin referent tenim a nivell polític? Al País Valencià, evidentment, COMPROMÍS; A Tavernes Blanques, evidentment ACERT-ER. Qui vulga explicar-ho d’altra manera, ja pot fer malabarismes.

 2. Víctor

  Estaria bé que el Tavernes Post demanara explicacions als partits que no són ACERT (que vos recorde va amb Compromís, per allò del “si no tots, alguns”) per a publicar-les ací -al cap i a la fi, ja fa més d’un mes que està formació explicà quina havia estat la situació de les negociacions-, i no esperar al maig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s