Podemos formalitza la seua integració en Guanyem València (La Veu del PV)

Interessant notícia a (La Veu del PV).

«Respecte a la integració en Guanyem d’altres partits, Jordi Peris ha assenyalat que “Compromís i Esquerra Unida estan descartats pràcticament, encara que mantenim les portes obertes”, matisant que, no obstant açò, “hi ha molts militants d’Esquerra Unida, inclosos portaveus, que segueixen treballant en Guanyem a títol individual i que, per tant, no han abandonat formalment la plataforma”. A més, Guanyem manté converses amb la PACMA, Retallades Zero, les CUP i el moviment XARXA».

Notícia completa a l’enllaç: http://www.laveupv.com/noticia/13512/podemos-formalitza-la-seua-integracio-en-guanyem-valencia

Anuncis

2 comentaris

Filed under Uncategorized

2 responses to “Podemos formalitza la seua integració en Guanyem València (La Veu del PV)

 1. Llorenç Soriano i Peñas

  No passa el mateix a la resta del País Valencià, sinó llegiu aquesta notícia interessant (El Pais,22 de març de 2015):

  EU desbarata los planes de Podem para ir a las elecciones municipales.
  El partido de Iglesias solo es mayoritario en las plataformas de Valencia y Castellón

  La estrategia de Podem para concurrir a las elecciones municipales del próximo mes de mayo a través de plataformas ciudadanas al margen del resto de partidos políticos se ha quedado a medio camino. La débil estructura territorial del partido de Pablo Iglesias y los esfuerzos de Esquerra Unida del País Valencià —que a diferencia de lo ocurrido en Madrid no ha sufrido ninguna escisión interna— por seguir liderando los principales movimientos sociales de base han terminado por desbaratar la estrategia de Podem.

  Continueu llegint>>>
  http://ccaa.elpais.com/ccaa/2015/03/22/valencia/1427055519_764142.html

 2. Joaquim Rodríguez i Crespo

  Si a Madrid i València ha estat possible… A Tavernes per què no?

  M’ha arribat aquesta pregunta per diferents vies. Això vol dir que qui l’ha feta no ha llegit les explicacions redactades per ACERT-Compromís com a grup i per Marina, Víctor, Lucre i altres a nivell individual, totes elles aparegudes al Tavernes Post.
  La resposta és molt simple:

  Perquè E U i Podem de Tavernes no han volgut.

  Queda clar?
  Però jo vull plantejar la següent qüestió:
  – Per què es continua fent eixa pregunta? Doncs perquè a algú no l’interessa assabentar-se ni valorar l’esforç manifestat en tot moment per Acert-Compromís des del principi fins a la fi de les negociacions. Fins al punt de cedir a absolutament totes les condicions preteses pels altres col•lectius. Què més es pot fer?
  Resultat: A l’última reunió acordada amb Podem, ni apareixen, ni donen explicacions ni contesten als requeriments fets per diferents mitjans. Per qualificar-ho amb suavitat diré que va ser una falta de respecte i una descortesia impròpia de gent madura.
  Obviar aquests fets és faltar a la veritat per omissió, i dir que Acert no es presentà a les negociacions en més d’una ocasió, com algú s’ha atrevit a afirmar, és faltar a la veritat per indigna acció.
  I ara què?
  Els ha arribat la ciència infusa? Els han donat solta els caps de colla? Han necessitat que ens vertebren des de fora de Tavernes? O és que algú tenia por de no treure la tallada del pastís?
  Acert-Compromís tingué clar des del principi, i jo personalment ho vaig manifestar en aquest mitjà i en la plaça del poble, que les esquerres de Tavernes devien anar unides en les properes eleccions municipals. Per tant, no ho acabem de descobrir ara.
  Ximo Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s