Presentació del llibre “La Balada del Bar Torino” (Rafa Lahuerta) a Ca Revolta.

torinoEl València FC és una assignatura pendent de la societat civil valenciana…  o potser part de la societat civil valenciana després de la caiguda de la dictadura, no entengué la deriva d’aquell València… els resultats han estat ben fotuts: per a vergonya d’uns i altres l’actual València CF no té “les claus de sa casa”, transformat en un negoci que… potser eixirà bé —als amos actuals— o potser mal i ho pagarem tots, com tantes altres magarrufes d’aquest petit i desbaratat país nostre… El temps dirà i qui sap-lo?

Mentrimentres, em va caure a les mans per recomanació d’un bon amic el llibre “La Balada del Bar Torino” una mena de dietari personal de la convulsa marxa del València des de la seua fundació, escrit per Rafa Lahuerta Yufera, un llibre escrit amb el fetge, emotiu, que em va atrapar des de la primera pàgina doncs en ma casa, com a la casa de l’autor del llibre, el València va estar un sentiment al llarg de molts anys… i malgrat tot, encara.

El proper dijous dia 5 es presenta el llibre a “Ca revolta” i de segur que serà ben interessant la trobada de diverses veus reflexionant sobre l’afer. Esteu tots convidats, del València FC… parlem-ne!

Rafa Arnal

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Presentació del llibre “La Balada del Bar Torino” (Rafa Lahuerta) a Ca Revolta.

  1. El papel del Valencia Cf en la llamada ” batalla de Valencia”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s