Camí tancat

150957_552876974741983_1244900782_nDes de finals de 2012 l’empresa Lladró, ubicada entre aquest terme municipal i el d’Alboraia, va instal•lar unes tanques que delimitaren el perímetre de les seues propietats.

Dins d’aquests terrenys, que ara estan tancats, es troba el camí que era la continuació del carrer del Mar (per baix del qual discorre la séquia de Rascanya), i que també constituïa una servitud de pas, de la qual feien ús els ciutadans i ciutadanes de Tavernes des de temps immemorials.

Aquest camí donava pas als camps i a les alqueries del voltant, però també tenia una indubtable utilitat pública ja que servia perquè els veïns de Tavernes pogueren tindre un bon accés a la veïna població d’Alboraia. Aquesta funció s’havia vist reforçada en l’actualitat ja que permetia que els veïns accediren al nou polígon comercial (CONSUM, ALDI, etc.) sense tindre que usar vies molt més perilloses a causa del trànsit. També suposava un important estalvi de temps per a aquelles persones que a diari fan ús del Metro de l’estació d’Alboraia.

L’empresa Lladró es troba al terme de Tavernes des de fa dècades i és indubtable que ens ha aportat llocs de treball, riquesa i renom. Però també la població li ha fet grans concessions en tot aquest temps. Per tant, considerem que el nostre Ajuntament ha d’exercir les seues competències per tal de garantir la continuïtat d’aquest camí, patrimoni del poble per història i per la utilitat que reporta al conjunt dels ciutadans. I per això des d’aquesta associació demanen al Sr. Alcalde que emprenga accions davant de l’empresa Lladró per tal d’establir els instruments jurídics que garantisquen la pervivència d’aquest camí, en el seu antic recorregut que començava a l’alqueria de Manetes.

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Camí tancat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s