Sobre l’assemblea del Circulo Podemos T.B.

Circulo Podemos Tavernes Blanques: Asamblea 6 Febrero 2015-

Orden del día:

– Presentación del Secretario General.

– Conversaciones con otras fuerzas políticas.

– Proceso de listas municipales.

http://podemostavernesblanques.wordpress.com/2015/02/08/video-de-la-asamblea-del-6-de-febrero-del-2015/

El divendres 6 de febrer va tindre lloc l’anunciada assemblea del “Círculo Podemos” de Tavernes Blanques que, com tot hi ha que dir-ho, més que una reunió del “Circulo Podemos” semblava, per l’oratge, una reunió del “Circulo Polar”. Si al llarg d’aquest dies, la baixada de temperatures i el vent fan inhòspit el carrer… el capvespre d’ahir dia 6 a les 19 hores, a la Plaça de les Germanies, amb un fred que pelava tomates, malgrat tot, es van reunir entre 40 i 50 esforçades persones als qui el fred, no feu desistir d’anar a una assemblea pública, al ras inclement, per escoltar i participar en un debat que afecta l’avenir social, cívic i polític del nostre poble, tot un detall de l’interés que desperta aquesta novella formació política, Podemos, convertida a hores d’ara en un terratrèmol que sacseja i es pot endur per davant l’alternància política d’un bipartidisme vell i caducat, que ha portat al nostre país a una situació desastrosa en l’àmbit social, economic, cívic i polític, i a una ruïna moral que avergonyeix a totes les ciutadanes i ciutadans, es a dir a les “persones de be” —com diem els valencians, la majoria dels quals, van confiar en uns partits i en uns dirigents, que no han tingut l’altura moral per representar-nos —llevat d’honroses i minoritàries excepcions—, o pitjor encara, a molts d’ells els ha pogut l’avarícia i una llarga rua d’interessos espúrics.

Va començar l’assemblea amb la lectura de l’acta anterior per part d’Alex Muñoz, informant de la mateixa i de l’elecció de Miguel Hualda com a Secretari general del “Circulo Podemos “ de Tavernes Blanques,i tot seguit i alternativament, tots dos van informar de l’inici de contactes amb d’altres formacions d’esquerra locals, com ara, EUPV-IU i Acert-Compromís, per explorar conjuntament la possibilitat de configurar una candidatura unitària d’esquerra progressista, amb la finalitat de guanyar-li les properes eleccions municipals a la dreta conservadora local.

Els representants de Podemos, explicaren que estan oberts a aquestes possibles alternatives que, en definitiva, sempre hauran de ser ratificades sine qua non en votació, en l’assemblea pels militants adscrits a la seua formació política. Seguidament s’obri un torn de paraules amb la intervenció de diversos militants d’Acert-Compromís, Podemos, simpatitzants… que obriren un interessant debat on quedà ben clar, en principi, que es voluntat de la majoria el poder arribar a eixe acord d’unitat popular “local” per a les eleccions a l’ajuntament, i per altra part, pel que fa a les eleccions autonòmiques, cada formació farà la campanya pel seu partit o coalició. Diverses intervencions, demanaren esforç i generositat en aquest empeny, a uns i altres, així com respecte i lleialtat cap al possible pacte, que malgrat les dificultats aparents que puga tindre així com la complicada plasmació legal del mateix, la immensa majori dels assistents el qualificaven de necessari doncs es pot donar la paradoxa que al País Valencià hi haja un canvi polític a la Generalitat, la pròxima primavera, i a Tavernes Blanques, si no hi ha una candidatura unitària de les formacions a l’esquerra del PSOE, continuem amb el PP a l’Ajuntament.

Ara tenen la paraula i la responsabilitat de portar aquest desig de canvi al nostre poble, en paral·lel al canvi a la Generalitat, les formacions polítiques locals. La propera primavera la veu la tindrà el poble que, de segur, premiarà o castigarà amb el seu vot, les actituds que prenguen els “polítics locals”. El debat està obert i sembla apassionant.

Rafa Arnal (Tavernes Post)

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Sobre l’assemblea del Circulo Podemos T.B.

  1. Terrible news, so sorry to hear it Anita, such a scary thing. She has to stay strong, fight it, and win. People do it all the time, every day, eveewyhrre. I will add my prayers to yours. xoxoxo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s