El Mitin de Podemos en València.

 Ens arriba a la redacció un comunicat i fotos del “Circulo Podemos de Tavernes Blanques”


podem-logo-e1417545229926El pasado domingo, (25-01-15) en el pabellón de la Fuente de San Luis de Valencia, tuvo lugar el “Mitin de Pablo Iglesias y Iñigo Errejón”, con un aforo para 8.000 personas que se quedó pequeño, no solo el LLENO fue total, en las puertas quedaron centenares de personas que no tenian entradas. Diversas compañeras y compañeros de nuestro “Círculo” de Tavernes, participamos en esta “Fiesta de la democràcia” que eso fue en definitiva el verdadero sentido del acto, y así os lo contamos.

 Los asistentes traían sus entradas desde casa, sacadas por internet, coste 0.0 euros, y ya el viernes estaban agotadas.
 En la puerta se instaló una mesa de recogida de firmas para preservar la huerta de Valencia. En las puertas de acceso había un gran ambiente y ya en el interior del recinto el ambiente era FENOMENAL y correctísimo, no había ni banderas ni pancartas digna de mención, habia, eso sí, una gran expectación por escuchar a Iñigo y Pablo en vivo y en directo.
 En un ambiente de gran compañerismo, con escasa presencia policial con uniforme, la edad de los asistentes abarcaba diversas generaciones aunque la mayoria era de 35 a 55 años.

 A la entrada de Pablo Iglesias, la gente gritaba !!!PRESIDENTE, PRESIDENTE¡¡¡ a lo que el contestaba: tic tac, Rajoy tic tac, la cuenta atrás ha comenzado.

 (Círculo Podemos de Tavernes Blanques)

general

Aspecte general de “La fonteta”

Pablo Iglesias

 Pablo Iglesias saluda des de la tarima

Iñigo

Iñigo Errejón escolta i pren notes

Manolo

Manuel Veiga, autor de les fotos, deixa testimoni de la seua presència amb una “selfie”

Anuncis

2 comentaris

Filed under Uncategorized

2 responses to “El Mitin de Podemos en València.

 1. mIGUEL hUALDA

  Plas Plas Plas,, Ximo estic en tú.. Es el moment, estic d´acord, Pablo Iglesias (que es politóleg i de açó algo sap) diu que moments com aquest hi han pocs i cada molt anys…. ara es el nostre i hi ha que aprofitar..

  En quant a Podem Tavernes i la unitat d´esquerres .. tinc que dir que estic en conversacións en tots els partits de Esquerra de Tavernes ; Acert/ Compromís i EU.

  No més es un primer contacte per a definir posicions , peró nosaltres no estem tancats a res mes que als nostres principis fundacionals que es estructruren en étics, organizatius i politics, aixó no podem trencar- ho, no per res, se estructrurem en esa base i crec no no anem mal.

  Voldría que entegueseu que es Podem, sociológicament en les assamblees i la gent que veig pel carrer molts venen de PSOE e inclós del PP … per desgracia la Esquerra tradicionalista de Tavernes i no ha sigut capaç de concentrar el pensamént i el vot en un únic partit.. i de aixó no cal culpar a ningú.. hi ha que mirarse al espill i dir que soc i que no estic fent bé..

  I ara apareix Podem , de la nada…no senyors i senyores… Podem era una bandera que estaba en terra i que algúns replegaren… ara que no vinga plorant ningú..estaba en terra…

  Ara lo lo que NO PODEM es tornar marxa arrere , perque la la nostra bandera es la que vol la gent , volem convidar a tot lo mon que vuiga confluir amb nosaltres, però sabent com som i cuals som els nostres principis.

  MIGUEL HUALDA
  SECRETARI GENERAL PODEM TAVERNES BLANQUES

 2. Joaquim Rodríguez i Crespo

  Més que un comentari, volia fer una reflexió, i com ha nascut arran de la lectura d’aquesta ressenya, he cregut convenient publicar-la ací.
  Després de tants anys patint els efectes del caciquisme general de la dreta, hereva servil dels privilegis de classe o de casta dels reis, dels senyors feudals i del franquisme, hem arribat a un punt en què el neoliberalisme cru i despòtic, amb la seua intrínseca corrupció, amb el seu suport a l’especulació feréstega, és a dir, al terrorisme financer, obté, per fi, la contestació ciutadana de moviments emergents ben organitzats a nivell estatal i autonòmic que reclamen, que exigeixen el seu lloc en les institucions de govern, estatal, autonòmic i municipal.
  Ara és el moment de recolzar aquests moviments que poden apartar del poder els governants que s’han servit del poble durant tants anys, que, amb l’excusa de quadrar els comptes, han degradat l’educació i la sanitat, han deixat que molts ciutadans queden sense habitatge, sense possibilitats d’escalfar la llar i sense un mitjà de subsistència; en resum, que han tirat mà de la Constitució quan els ha convingut sectàriament, però que ignoren totalment els drets que aquesta magna llei atorga a tots els ciutadans.
  A Tavernes Blanques, ja fa vuit anys, el grup municipal ACERT (Acord Ciutadà d’Esquerres per la Renovació de Tavernes Blanques), començà el camí que ara enceten aquests moviments ciutadans. En les últimes eleccions municipals, obtingué un escó en l’Ajuntament gràcies al recolzament de la gent de Tavernes que ja tenia l’afany d’aquest canvi que ara vol descloure. L’àmbit d’actuació de l’ACERT és municipal i mitjançant la seua regidora, ha fet una oposició constructiva presentant un grapat de mocions, d’informes i de consideracions tendents a recuperar la identitat cultural, a millorar els espais, la convivència i les condicions de vida dels habitants del poble, especialment dels més desprotegits o vulnerables.
  Ara és el moment d’unir esforços per a aconseguir ocupar els llocs de responsabilitat que permeten governar el poble d’una altra manera: donant participació a tota la ciutadania, menuts i grans; comunicant exhaustivament on van a parar els diners dels impostos; consultant les opinions de la gent abans d’encetar projectes; estudiant suggeriments i alternatives possibles…
  I, per acabar, ara no és el moment de disgregar, no és el moment de personalismes ni de afany de protagonismes, no és el moment de fer càlculs percentuals per arrimar la brasa a la sardina, no és el moment de caure per enèsima volta en errades ja comeses històricament. És el moment de reconèixer les actuacions fetes, de reconèixer el valor de la pluralitat i d’acceptar les diferències per arribar a entendre’s. La història local també té memòria.
  Ximo Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s