Comunicat de Radio Klara

Ràdio Klara davant les amenaces i els intents de criminalització

Les amenaces rebudes per la Sra. Alcaldessa de València, Dª Rita Barberá, en forma de sobre amb una bala en el seu interior i, aparentment, remès des de Ràdio Klara, ens porten a manifestar el següent:

1-Neguem rotundament l’autoria d’aquest enviament, l’objectiu del qual creiem que no és un altre que el de perjudicar a Ràdio Klara.

2.-Aquest fet es produeix unes setmanes després que s’hagen rebut en la bústia de Ràdio Klara anònims amenaçadors i que van ser denunciats en el jutjat de guàrdia el passat 2 de desembre de 2014. Els textos rebuts tenen la mateixa cal·ligrafia i ortografia que el rebut per la Sra. Alcaldessa de València, segons observem en les fotos publicades.

3-Repudiem qualsevol forma de violència que s’exercisca contra qualsevol ciutadà o ciutadana, l’exercisca qui l’exercisca. Rebutgem, doncs, les amenaces rebudes per la Sra. Alcaldessa per doble motiu: Per principis ètics i pel fet que es faça suplantant el nom de Ràdio Klara.

4- Ràdio Klara té com a funció ser altaveu d’aquelles persones i col·lectius socials compromesos amb una societat més justa i més lliure, tasca aquesta en la qual Ràdio Klara porta més de 30 anys i les amenaces o els intents de criminalització no ens faran desistir d’ella.

Denúncia presentada el 2 de Desembre en els jutjats per amenaces a Ràdio Klara

Share

logork1-1024x330

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s