Presentació del nou PGOU 2014 de Tavernes Blanques

El proppassat dijous dia 25 se setembre de 2014, va presentar-se, al Saló de Plens de l’Ajuntament d’aquesta població, el projecte de nou Pla d’Ordenació Urbana. Un document que recupera una concepció urbanística pròpia del segle passat, que creiem ja superada, escarmentats com estem, pel desastre financer i econòmic actual.
El pla “colmata” el municipi (un dels més densos d’Europa; vora 10.000 habitants en menys d’un Km quadrat), on ja un 90% és sòl urbà; destrossa el darrer “pulmó” d’horta a l’oest ( camí de Carpesa) i col•labora amb el revisat pla de València ciutat, en la destrucció de l’horta del Racó de L’Anell. Envolta tot el municipi amb un “doble cinturó” d’edificis i carretera de circumval•lació pel sud, que torna a introduir per la població, a l’oest de la mateixa, en paral•lel al projectat “corredor comarcal de l’horta” ( que tots haureu endevinat que està pensat pel amants del “jogging”). ¡”Alucinant”!
Una pobríssima presentació tècnica del projecte, i una sorprenent actitud de l’equip de govern que presenta el projecte (El PP governa amb majoria absoluta): Cap representant, començant per l’Alcalde, va defensar un projecte que és seu, que determinarà el futur ( més que negre, al meu entendre), de la població. ¿Així es governa?, ¿sense cap explicació al poble que els ha “col•locat” on estan?. Encara algú va escoltar, d’un membre d’aquest equip: ¡On hi ha quatre, no es poden posar d’acord¡: ¡Valent afirmació, de fortes conviccions democràtiques!, ¡això és el que enyorem?¿una autoritat absoluta sense diàleg amb els ciutadans? ¡Bona manera d’enfrontar-nos als enormes, i molt preocupants problemes socioeconòmics, amb els que encetem aquest segle XXI!.

PS. El PGOU es troba, a l’actualitat, en fase d’al•legacions. Pot consultar-se a la pagina web de l’ajuntament de Tavernes Blanques. Cal presentar-ne totes les al•legacions que puguem, abans del dia 20 d’octubre, per fer palès el nostre rebuig a semblant bestiesa.

Joan Crespo

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s