Al.legacions PGOU Tavernes Blanques

Ací teniu una proposta d’al.legació al PGOU de Tavernes Blanques, el termini finalitza el proper dia 20 d’octubre, convé que escolten la nostre veu, que la tinguen en consideració, si recalifiquen el sòl agrícola, Tavernes serà un poble artificial, sense identitat, un poble dormitori, ens tanquen les portes al futur, ens condemnen, no sabem ben be perqué, a ser un poble de formigó, envoltat per carreteres, soroll i fum, aïllats del Racó d’Anell i la resta de l’Horta.

En/Na                                                                                          amb D.N.I.
Domiciliat en                                                                                  C/Av.

Manifeste el meu total desacord amb el projecte de Pla General d’Ordenació Urbana de Tavernes Blanques, per les següents raons:
1.- Per no existir cap raó que justifique la urgència de l’aprovació d’aquest PGOU, ja que existeixen en el municipi diverses Unitats d’Execucions pendents d’edificar dins del municipi, així com, un gran nombre d’habitatge nou sense ocupar (PAI La Casera) i un edifici sense acabar (C/Castelló).
2.- Per no haver sigut la ciutadania degudament informada, no ha comptat amb la publicitat adequada i ni s’ha donat l’oportunitat per a la participación dels veïns.
3.- Per no garantir la sostenibilitat econòmica, basant-se en dades del mercat immobiliari d’abans de l’explosió de la “bombolla immobiliària”.
4.- Per les previsions de creixement de la població basant-se en dades des de fa 10 anys, no tenint en compte la tendència oposada des que va començar la crisi.
5.- Per que les rondes de circumval•lació previstes, no solucionaran el problema del tràfic, al contrari, atrauran més vehicles, i es generarà més contaminació acústica i ambiental. Aquestes rondes aïllaran la població de la resta de l’horta, arrasant el paisatge singular que tant “es preten protegir”.
6.- Per no respectar els principis rectors del Pla d’Acció Territorial de Protecció de l’Horta, comprometent greument el futur de l’Horta.

I a més per que desitge un desenvolupament urbanístic que pose en valor els senyals d’identitat com a poble de l’Horta de València, i establisca estratègies per a gaudir d’açò, impedint la separació amb barreres (rondes, autovies…) del nucli urbà d’aquest espai singular.

AL SR. ALCALDE DE L’AJUNTAMENT DE TAVERNES BLANQUES

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s