Informació pública Pla General d’Ordenació Urbana

El Pla General d’Ordenació Urbana de Tavernes Blanques es troba en periode d’exposició pública, es pot consultar a l’Oficina d’Atenció i Informació al Ciutadà de l’Ajuntament i a la página web, en el següent enllaç:
plan-general-pequeno-copiaÉs un document molt important i netament tècnic, molt difícil d’entendre per als ciutadans, per la qual cosa, ha de ser explicat a tots els veïns i veïnes de manera clara i concreta, però açò serà demanar massa a uns polítics poc acostumats a informar de la seua gestió al capdavant de les nostres instituciones “democràtiques”.
Hi ha un termini per fer al.legacions al esmentat Pla, 60 dies hàbils des de la seua publicació, però no hem pogut trobar la data de la publicació, si trobeu la data podeu posar-la més avall, als comentaris, gràcies.

Ja hem “veriguat” la data de publicació del PGOU, va ser el passat 7 d’agost, per tant, el termini per a presentar al.legacions acaba el próxim  18 d’octubre , 60 días hàbils després de la publicació.

També cal dir que després de quasi 10 anys elaborant el PGOU, és ara quan volen aprobar-ho, al final de la legislatura, abans de la inminemt entrada en vigor la nova lley “Ley de Ordenación del Territorio, Urbanismo y Paisaje” (LOPUT), de la Generalitat Valenciana. I afegir també, la tramitació en ple estiu, quan tots nosaltres estem gaudint del descans anual, i pitjor tenim participar en la seua tramitació.

El dimarts dia 9 l’Associació Cívico Cultural Àgora, ha sol.licitat a l’Ajuntament de Tavernes Blanques, que convoque una reunió informativa per a tots els veïns, per explicar de forma entenedora per a tots el nou Pla General d’Ordenació Urbana, des d’aci donarem complida informació al voltant d’aquesta iniciativa

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s