Vint anys després: el canvi necessari i possible (Gustau Muñoz)

futur-PV

La perspectiva d’un nou Govern a la Generalitat Valenciana el 2015, després de vint anys de  monopoli absolut del poder per banda del PP, amb la seqüela de corrupció, indecència i ruïna econòmica que tots coneixem, i patim, ha de ser necessàriament esperançadora. Una ventada d’aire fresc destinada a renovar a fons un entramat polític corcat. Que fa aigües i no dóna més de si.

Potser el marge de maniobra serà escàs, segur que els poders de sempre, i els seus altaveus mediàtics, posaran moltes pedres al camí. Però no pot haver-hi cap dubte que un Canvi, amb majúscula, és necessari, més encara, imprescindible, per al benestar i fins i tot la supervivència del poble valencià.

També cal que el fem possible. I ací té molt a dir el sentit de la responsabilitat, la mirada històrica i l’ambició de futur. Sentit de la responsabilitat per a posar per davant els interessos col·lectius, mirada històrica per a no caure en paranys, ambició de futur perquè la societat valenciana necesita un nou relat i una nova proposta que mobilitze les seues grans energies adormides i malbaratades…

http://paisvalenciaseglexxi.org/2013/10/06/vint-anys-despres-el-canvi-necessari-i-possible/

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s