Ajornem la Festa Estelles atesa la increible “No autorización del citado acto” per part de l’Ajuntament.

El passat 6 de setembre publicàvem al nostre periòdic la notícia que estàvem preparant la Festa Estells 2013 a Tavernes Blanques

https://tavernespost.wordpress.com/2013/09/06/sopar-festa-estelles-2013-a-tavernes-blanques/

I que engunay la volíem fer molt especial al estar declarat “Any Estellés” i que la pròpia Consellera de Cultura del PP, Maria José Català des del seu departament convidava a impulsar aquesta commemoració.

Amb aquestes premises ens vam dirigir a l’Ajuntament per demanar, com d’altres vegades , la cessió de l’espai públic del Parc Escolar i així mateix al nostre escrit, convidàvem a la corporació local de l’Ajuntament de Tavernes Blanques i al seu Alcalde-President al cap, a patrocinar la Festa Estellés 2013, i a participar en el sopar i la lectura posterior de poemes”.

Ahir 19 de setembre, 13 dies després, i quan teníem gairebé configurat un programa ben especial,

l’Ajuntament ens comunica, com als temps més negres de la dictadura franquista la “no autorización del citado acto”(sic) en resposta al nostre oferiment de patrocini amb una notificació que al punt 1 sembla que enlloc d’un ajuntament regeixen una caserna i pel que fa al contradictori punt 2, una mena de burla o falta de respecte a la nostra “intelitgència”.

Al davant d’aquest fets i reunits en assemblea hem decidit ajornar —que no renunciar— a fer la festa Estellés 2013, fins que trobem la nova data, i lloc adient per a realitzar-la per a la qual cosa ja hem iniciat les pertinents gestions, i com no, denunciar públicament la deriva totalitària d’un PP que mana a Tavernes Blanques… governar és una altra cosa que caracteritza i ennobleix als que exerceixen la funció del governament amb respecte per totes les sensibilitats. Evidentment ací no és el cas.

Els propers dies anirem donant-vos més informació al nostre TP. 

PERMIS

Anuncis

4 comentaris

Filed under Uncategorized

4 responses to “Ajornem la Festa Estelles atesa la increible “No autorización del citado acto” per part de l’Ajuntament.

  1. Retroenllaç: III Festa Estellés de Taverns Blanques (1ª a l’Exili) | tavernespost

  2. Antonia

    En Tavenes Blanques se celebran actos culturales únicamente en Junio? dios mio que sinsentido…pero que se puede esperar de un gobierno al que parece que solo le interesan las fiestas religiosas y las festejos taurinos….???

  3. descot

    “Los actos culturales en el municipio deTavernes Blanques se celebran durante el mes de junio” en el mes que a la CONCEJALA DELEGADA DE CULTURA le da la gana, ¿qué pasa? ¿no la han votado? pues la cultura la sirve cuando le da la gana y como le da la gana. ¿Algo que objetar?

  4. ricardo

    Es veu que a Tavernes Blanques només es pot fer cultura al mes de juny i si prèviament ho has notificat. No es contempla per a res la meravella de la improvisació, la frescor de tenir idees boniques i enriquidores per a tot el poble. A l’equip de govern de Tavernes l’únic que li agrada és el “pa i circ” com en els millors temps del franquisme que a la vista està enyoren i molt, els donem futbol i casetes i així ni llegeixen ni estudien que se’ls maneja millor . Que pena. Em fa molta pena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s