El Cor “Lleonard Giner” (Agora – ACCTB) en portada del Levante EMV

Portada Levante Cor TP

En alguns punts de venda de Tavernes Blanques, avuí s’han esgotat els exemplars del Levante EMV, no debades obria la seua portada amb dues notícies amb fotografia inclosa : una d’impacte estatal, la victòria de la selecció espanyola de futbol que s’ha classificat per a la final de la “Copa Confederaciones” a  Brasil… i una potser mes modesta que fins avui era d’impacte local però que… de segur mourà un moviment solidari amb les esforçades dones —majoritariament—  i homes que estan lluitant per un espai públic per a assajar dues hores a la setmana i ara ho fan al carrer per la denegació de l’ajuntament de cedir l’ús d’un local públic quan en té diversos tancats.

La selecció espanyola de futbol ha tingut que anar a la prorroga i finalmnet “als penaltys” per aconseguir el seu anhel i no ha escatimat cap esforç…

Les companyes i companys del “Cor  LLeonard Giner”  de Tavernes Blanques han demanat  des del primer dia tractar la qüestio amn la regidoria de cultura i amb l’alcalde, i em rebre una resposta negativa i de tancament del diàleg,  han  demanat l’empara del Síndic de Geuges… segurament aniran a la prorroga, als penaltys i on faça falta en la seua justa i cívica causa.

El diàleg, la tolerància i el respecte als drets cívics, en l’afinitat i en la crítica, configuren junt a d’altres coses,  el nivell de qualitat d’una societat democràtica com la que desitja i per la que lluita i lluitarà sense defallir El Cor Lleonard Giner -Associació Àgora.

Honestament desitgem que el nostre ajuntament, siga quin siga el seu color polític,  ara i en l’avenir,  no trenque mai les vies de diàleg directe i enteniment amb les associacions locals que treballen per obrir la participació i la cohesió cívica de les nostre veïnes i veïns.

(Redacció Tavernes Post)

Captura .21.07

Entrada

Anuncis

3 comentaris

Filed under Uncategorized

3 responses to “El Cor “Lleonard Giner” (Agora – ACCTB) en portada del Levante EMV

  1. Ricardo

    les fotos de puta mare. que no?

  2. Paco Muñoz

    Lleonard és Lleonard i ho continuarà siguent sempre. L’ ajuntament del PP algún dia no ho serà i la coral si. Tot és questió de pacència i Lleonard en tenia de sobres. Una besdaeta.
    Paco Muñoz, cantautor i amic de Lleonard

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s