El PP aprueba solo con su voto el freno a la jubilación anticipada

ministraDes d’aquell “Estoy en política para forrarme” de l’anomenat cas Nasseiro gravat per la policia en una conversa entre dirigents del PP a avui han passat vint anys… ara recollim els resultats d’aquelles intencions ja consumades, tota una sinopsi de programa. D’aquells “polvos” hem arribat a aquest fanguer moral i social que patim…

Ahir mateix la ministra Bañez (Ministra de Empleo i Seguridad Social en diuen ara —una burla més de la semàntica— que per cert, “no ha cotizado nunca en empresa alguna ni ha aprobado ninguna oposición para obtener un empleo público, según figura en los datos de la web del Ministerio” anuncià la darrera felonia dels peperos:

El PP aprueba solo con su voto el freno a la jubilación anticipada

Unanimidad en el rechazo absoluto al Decreto – Ley del Gobierno sobre medidas para favoreceer la continuidad de la vida laboral-, conocido como la norma por la que se endurecen las condiciones para acceder a las prejubilaciones y jubilaciones parciales. Toda la oposición se opuso, solo se abstuvo Foro Asturiano y UPN, pero la norma es una realidad por la mayoría del PP.

http://economia.elpais.com/economia/2013/04/11/actualidad/1365707435_190680.html

És a dir que els vells que encara tenen treball… han de continua r treballant fins a rebentar… mentrimentres els joves tenen dues opcions: l’atur o l’emigració.

Ministra de Empleo i Seguridad Social ?.. arre gos, que tens tos.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s