Servei d’informació i assessorament per a afectades per les hipoteques

L’ajuntament de Tavernes Blanques ofereix a tota la població el conveni subscrit entre la Diputació de Valencia y el Col.legi Oficial d’ Advocats per a la informació,  assessorament i mediació als usuaris de credits hipotecaris i arrendaments de la vivenda habitual, com sempre les administracións reaccionen tard, quan els bancs ja han s’han quedat amb la vivenda habitual de diversos veïns de la localitat, de vegades aplicant la dació en pagament i segurament hi hauràn d’altres que arrastran el deute pendent.

Ací teniu l’enllaç amb la informació: web ajuntament de Tavernes Blanques

I reaccionen una vegada més gràcies a la pressió ciutadana dels moviments socials, com la Plataforma d’Afectades per les Hipoteques i d’altres, que han realitzat una grandissima campanya fins a presentar una Iniciativa Legislativa Popular, arreplegant quasi milió i mig de signatures (tres vegades les exigides per la llei), demanant una llei justa per a tota la ciudatania, sobre tot aquella ciutadania que tenim que viure amb salaris i pensions cada vegada més devaluats.

Una iniciativa Legislativa que recordem, exigeix uns mínins, com ara:

– Paralització inmediata de totes les ejecucions hipotecàries

– Dació en pagament, amb efectes retroactius

– Lloguer social

Mínins que no garantiran encara així el dret fonamental a la vivenda, i pel que sembla, no serà ni tant sol aprovada,  per l’oposició del Partit Popular que votarà en contra i dels seus diputats dependirà, doncs tenen majoria absoluta al Congrés del Diputats, i si tot va com es previst degut a la disciplina de vot, tots a una votaràn en contra de l’Iniciativa.

Per tot açó la prressió de la ciudatania té que continuar, i debem apelar a la consciència personal de cada diputat per que recolzen la ILP, la següent acció està convocada per al proper dimarts 9 d’abril front a la seu del PP a València, carrer Quart, a les 19.00 h, allí devem estar tots.

sise

Anuncis

3 comentaris

Filed under INFORMACIÓ

3 responses to “Servei d’informació i assessorament per a afectades per les hipoteques

 1. Antonia

  Ja ho crec que sería de nota màxima…però sembla que els nostres governants están suspesos en eixes matèries!!!

 2. Guevara

  Tu l’has dit de nota màxima, els nostres governants ni tant sols aspiren al 5, democraticament parlant.

 3. Està molt bé l’oferta de l’Ajuntament en quan al servei d’informació i assessorament als afectats per les hipoteques. Al cap i a la fi és la seua obligació. Una altra cosa—que seria ja de nota màxima— és que l’Ajuntament convocara un ple extraordinari i aprovarà una declaració per unanimitat de recolzament a la ILP pel que fa als afectats de Tavernes Blanques, en els seus punts mínims:

  * Paralització immediata de totes les ejecucions hipotecàries
  * Dació en pagament , amb efectes retroactius
  * Lloguer social

  Això seria fer les coses com cal —a l’entendre dels laics— o com Déu mana —a l’entendre dels creients— i mostraria que el nostre ajuntament, per damunt de consignes i interessos de partit, està per la veritable defensa dels interessos de les seues veïnes i veïns a hores d’ara més necessitats i espoliats per una injustícia monumental.
  És una qüestió de consciència, solidaritat i dignitat.
  Rafa Arnal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s