Comença el nou curs escolar.

Comença el nou curs a Tavernes Blanques, un curs ben complicat, el curs de la “Crisi” , de les brutals retallades a l’escola pública, la de quasi tots… menys els fills dels que manen —governar és una altra cosa— doncs aquests majoritàriament envien els fills a l’escola privada i per això mateix els se la bufa moltíssim. Fins quan? Fins que els pares prenguen consciència i envien al femer als desvergonyits que manen i mangonetgen la trista realitat que vivim. Els pares tenen la paraula, mentrimentres, els xiquets paguen “el pato” del desvergonyiment i l’avarícia d’una classe política perduda en la figuera o potser interessadament car, mentrés a ells els hi vaja bé… “Qui siga burro que rode nòria

Ací teniu unes fotos, el nostre Tavernes Post estava allí.

Mares i xiquets camí de l’escola

Aspecte del 9 d’Octubre a les 9 del matí.

I del Rei En Jaume

Malgrat la pressió mediàtica dels grans: Barça i Madrid, encara hi ha xiquets del València que llueixen les camisetes entrant a l’escola.

Novells: una nova fornada s’incorpora a primària… són els últims i esperen a la porta.

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Comença el nou curs escolar.

  1. Emiliano Zapata

    Quina llastima pensar que molts dels pares d’aquestos xiquets voten per la continuitat a lo salvatge, d’unes politiques que tenen els valors al propi melic de qui ens goberna.
    N’hi ha diners per als que manen i tot ho han provocat es diguen bancs, monarquia, grans empresaris,… i n’hi ha poc mes que miques per a la majoria que, els voten o no, s’han de menjar el mateix.
    Aquesta democracia esta malalta permetent aquestes coses. L’avaricia, l’aparentar, el consumisme patologic, la insolidaritat, la injusticia… son els fills d´aquest sistema.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s