Festes de Tavernes 2012

Han passat les festes i la veritat siga dita, la redacció del TP estava sota mínims, però estava. Una jove reportera, l’Alba, ens ha passat unes fotos que en fan de testimoni.


L’esport popular em marxa

Les casetes, l’ambient de sopar a la fresca, l’epicentre de les festes

Llonganisses i botifarres a la plaça del poble… Si l’actual situació continua a pitjor igual caldrà preveure el fer-ho a diari.

 Aspecte d’una caseta. Potser un bon presagi. Si  mireu els escuts dels equips de futbol voreu que d’esquerra a dreta a la fila de dalt estan per ordre el del València, Barça, Real Madrid i Atlético de Madrid… eixe podria ser un bons final per a la Lliga. O no?

Diuen que també han fet misses, bous i processons…  Conten que a principis del segle XX, en una “festa espanyola”, a l’afamat torero d’aleshores Rafael Gómez Ortega, «el Gallo» li presentaren al més eminent filòsof del moment i pare putatiu del pensament de  la dreta espanyola: Ortega i Gasset.  Un cop presentats, i en un recés, el torero pregunta discretament quina classe de professió era eixa de filòsof.

Maestro —li contestà un confident de confiança— los filosofos són una gente que se dedican a pensar. “El Gallo es quedà perplex i encara encertà a comentar:  Hay gente pa tó… Tot un aforisme que ha quedat per a la història de la “cultura” espanyola.

(Alba i Rafa per al Tavernes Post)

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s