Ni Calatrava ni Fórmula 1: se’n diu espoli per Vicent Martínez

La Generalitat Valenciana ha anunciat oficialment que demanarà el rescat a l’estat espanyol perquè no pot afrontar els seus pagaments més immediats. La caixa està buida, de fet fa tant de temps que està buida que té fins i tot pols i teranyines. La situació fa molts mesos que és de fallida tècnica, i el vox populi del terreny diu que les nòmines de mestres, metges i demés funcionaris les ha pagat la financera d’El Corte Inglés, primer, i la financera de Mercadona, després.

El Consell no té un clau per executar el seu pressupost. De fet ja fa temps que a can Gerrymanders avisàvem que Alberto Fabra era un simple gestor del desastre, un empleat de la funerària que entra en escena per maquillar el mort perquè tothom diga “ai, si era tan bon xic…” mentre soterren l’autogovern valencià.

Però per què estem arruïnats? Tants diners costen els grans premis de Fórmula 1, els aeroports per vianants, els parcs temàtics, Canal Nou i la visita del Papa? El balafiament de recursos públics pot enfonsar una autonomia?

La resposta és evident: NO. El País Valencià té una de les inversions per habitant més baixa d’Espanya. És a dir, tot i suposadament gastar a mans trencades, la inversió per càpita és baixa. El Consell gasta poc. I doncs, com hi ha teranyines a la caixa si no hi ha massa eixides?

Continua ací

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Ni Calatrava ni Fórmula 1: se’n diu espoli per Vicent Martínez

  1. Emiliano Zapata

    Ni el puto maletin de maquillatge de la señorita Pepis te mandanga suficient per dir ni que era bon xic. Mes be, el mort quedara per a futures generacions com el retrat de Dorian Gray., aberrant i terrorific.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s