Setmana Republicana de Puçol

Els valors de la República prendran Puçol en forma de setmana cultural.
La Plataforma 14 d’abril de Puçol, una nova associació apartidista que naix per defendre la cultura, la tradició i els valors republicans, ha sigut l’organitzadora de la setmana cultural republicana que es celebrarà els dies del 10 al 15 d’abril.

 

La nova associació republicana 14 d’abril de Puçol ha organitzat una setmana cultural republicana per a apostar per la memòria, la cultura i per supossat, l’homenatge als caiguts que defensaren la República, també han volgut remarcar el tema de l’educació per ser un tema que últimamente ha tingut mola repercussió social. La primera edición d’esta setmana tindrà una gran varietat d’actes com una marxa pels carrers de la localitat, xerrada, teatre i concert entre altres.

La Plataforma va naixer com una filial de la Plataforma 14 d’abril de València que com a objectiu té unir a tots els republicans de Puçol per encaminarse cap a una societat més lliure i igualitaria, es a dir, una societat republicana. Per a donar-se a conèixer han possat en marxa una pàgina web però, on diariamente s’informa sobre la Plataforma es al seu perfil de Facebook.

La programació de la Iº Setmana Cultural Republicana es la següent:

Dimarts, 10 d’abril:

A les 18 hores marxa cívica republicana, eixida pels carrers de Puçol, anunciant els actes de la setmana, el punt de parida serà la Plaça Clara Campoamor. Arribada a la Plaça Jacint Piquer, l’únic veí de Puçol mort al camp de concentració de Mauthausen, ofrena floral. A continuació la marxa es desplaçarà cap a l’Espai Social La Barraca.

A les 20 hores presentació de la Plataforma i de l’exposició, amb l’arribada de la marxa cívica republicana, s’iniciaran els actes de presentació de la Plataforma 14 d’abril de Puçol i s’inaugurarà l’exposició Imatges de la República, dels il·lustradors Roman Rybakiewicz i Juan Kalvellido. L’exposició estarà fins al 15 d’abril.

Dimecres, 11 d’abril:

A les 20 hores projecció d’un vídeo-homenatge a l’Espai Social La Barraca, es realitzarà un homenatge i un vídeo del guerriller de l’A.G.L.A, J. Manuel Montorio.

Dijous, 12 d’abril:

A las 19:30 xerrada-col·loqui sobre l’Educació Lliure Republicana, es realitzarà a l’Espai Social La Barraca amb la participació de Mª Carmen Agulló i Jordi Calabuig.

Divendres, 13 d’abril:

A les 17:30 conta-contes i taller infantil al parc J. Mª Ribelles.

 

Concert a l’Espai Jove dividit en dos blocs: 1ª part, a les 19:30, concert en acústic amb Rubèn Durà i Juan de Mata. 2ª part, després de la parada per a sopar; a les 23 hores, Hasta La Saciedad, Arrels y Pura Sangre IFX.

Dissabte, 14 d’abril:

A les 22:30 al Teatro de la Casa de Cultura de Puçol obra benefica “Ay Carmela”, en favor de la Associació Espanyola Contra el Càncer (A.E.C.C), entrades en taquilla que valdran 5 €, mentre que les de fila cero són a 3 €. La obra serà interpretada por la companyia de teatre “Els Escalons” de Benetússer.

 

Diumenge, 15 d’abril:

A les 10:30 a València, Caravana Republicana, es rendirà homenatge als Represaliats Republicans. Eixida des de la font de les Cuatre Estacions de l’Alameda, recorregut urbà i per Burjassot fins al cementeri de Paterna. En col·laboració amb la Plataforma 14 d’abril de València.

Per aconseguir entrades anticipades per a l’obra de teatre o qualsevol aclariment contactar amb Pepe: 626 192 204.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s