Ja tenim el TOP-20 de les notícies més llegides i buscades al nostre Tavernes Post al llarg del 2011.

Ací teniu la mostra informativa amb el seguiment de les 20 principals, tot i dir-vos que hem tingut 13.273 IP registrades que ens situa de moment per damunt de les 30.000 lectures.

Com voreu al llistat, la immensa majoria de visites (5385) han estat a la Home page, es a dir a la pàgina que cada dia obri el nostre TP. De les 90 IP diaris registrats de mitjana que hem tingut al llarg del 2011, 60 ho fan cada dia entrant sistemàticament per vore que diem de nou eixe dia i després passen a buscar d’altres notícies o tanquen. Aquests són els lectors més fidelitzats. Després n’hi han 30 més de mitjana diària (entre 120 i 150 visitants diversos) que ho fan esporàdica i intermitentment i “naveguen” per les diverses pàgines.

a) Els temes locals generals són els que més interessen als nostres lectors: Debat obert , cercat expressament (490 registes) Elecció del nou Jutge de Pau (269) Darrer Ple ordinari de l’Ajuntament (113)…

b)En segon lloc els temes organitzatius i de vida interna del 15 M: Comissions de treball (279); Informació estadística del TP (258); Actes (178) el 15M al “buzón ciudadano” (175) Plataforma 15M (133) Enquesta !!! (98)

c)Els temes d’interés polític general: Pepiño Blanco se sincera (423) Intervenció de Baldoví al parlament (97) Les eleccions en Tavernes Blanques (95)…

d)Els actes socials i notícies culturals: Ricardo Muti, “Va Pensiero” (234) Sopar Festa Estellés (164 + 97); Sopar de comiat marxa Madrid (145); Presentació de “la Solsida” (95)…

Tenim el registre de visites de tot el que hem penjat, un informe de set pàgines, i us podem ben dir que l’esquema temàtic es repeteix, aquestes 20 notícies ressenyades configuren una excel·lent mostra.

Més aviat o més tard podrem fer un estudi detallat de la procedència de les entrades, per ara podem dir que de segur, als tres primers apartats les entrades són majoritàriament locals, i el darrer (actes socials i culturals) és el que ens dona més projecció “exterior” i uns fons de consulta cultural de llarga durada… Com allò de “la roba de fons de l’armari”.

Ací ja tenim material de debat per a marcar la línia del Tavernes Post, que evidentment caldrà analitzar per allò de anar eixamplant la seua base social de lectors. OK?

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s