Fragment d’una notícia del diari EL PAÍS, 4 de octubre de 2011

«El cambio de ejecutivos en las cajas de ahorros está desvelando algunas escandalosas indemnizaciones por despido, sobre todo porque se trata de entidades que han tenido que ser rescatadas con el dinero de todos los ciudadanos. El escándalo de las millonarias cifras que recibieron los ejecutivos dela Caja Mediterráneo(CAM), también intervenida, se repite en Novacaixagalicia, cuyo banco filial ha recibido una inyección de capital de 2.465 millones del Estado, que controla el 93,16%»…

Després de llegir aquesta notícia i d’altres relacionades amb aquest mateix tema, m’he posat a reflexionar.

Segons els economistes més experts i respectables cal ajudar les caixes i els bancs perquè puguem eixir de la crisi. Una crisi que en part, segons uns altres experts (n’hi ha molts), és a causa precisament d’aquestes entitats.

Tot i que aquestes entitats durant anys i panys ens han espremut amb els interessos de les hipoteques, ens han cobrat comissions per tot, etc. (no acabarien la llista mai) … nosaltres els hem de salvar, i ho fem.

El govern els dóna diners, els nostres diners, a ells (a nosaltres, si no paguem, ens llevem la casa i damunt continuem endeutats). I jo, que sóc de lletres, em pregunte: què deu haver passat amb els diners que el govern ha donat a les caixes i als bancs? I si el rescat era només per a salvar les butxaques dels directius dels bancs? Segurament, tot açò és legal, n’estic segura…, no?

Pilar B.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under OPINIO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s