ACTA DÍA 22 DE SETEMBRE

Es comenten els següents punts:

Hora i lloc de l’assemblea de cara a l’hivern. Ho decidirem després del pont d’octubre.

Demanar un local a l’ajuntament (saló de plens, sala exposicions…) per al dia 6 d’octubre en nom del 15M per impartir una xarrada sobre la inestabilitat econòmica. Quedem en cridar un professor d’economia que pertany al grup Attac. Un assistent es compromet a fer l’escrit i entregar-lo el dia 23. La idea es fer-ho abans de la mobilització 15O per informar a la població al voltant de la crisis financera, el moviment OccuppyWallStret, la reforma de la constitució etc., i com ens afecta a nosaltres.

Es planteja crear una associació per tindre facilitat a l’hora de demanar locals etc., però no es concreta res.

Se enviarà al TP un anunci amb les comissions, els correus pertinents i l’hora de reunió de cadascuna quan estiga concretat per convidar a tothom a participar. Es treballarà la idea de fer un “debat obert” específic de cada comissió.

Respecte a la mobilització 15O, proposem coordinar-se amb altres pobles per anar tots junts caminant a la plaça 15 de Maig.

Un membre repartix cartells entre nosaltres sobre la manifestació del diumenge per el dret a la vivenda convocada per la PAH (plataforma afectades per la hipoteca). Els penjarem on pugem.

Un membre ens comenta la xarrada d’ahir sobre la sanitat en Almàssera. Ens confirma que penalitzen econòmicament als metges si no donen l’alta als 15 dies als malalts als hospitals públics (de gestió privada).

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under ACTES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s