El “Sopar Estellés” a Tavernes Blanques

El “Sopar Estellés” a Tavernes Blanques.

Tal com estava previst, malgrat l’amenaça de l’oratge que al remat deixà un ruixadet de res en començar el sopar, el col·lectiu del 15-M Tavernes va recomençar de bellnou les seues activitats públiques després de les vacances amb el Sopar-Festa Estellés, el passat dissabte dia 3 a la plaça del poble on realitzem les nostres assemblees.

Com a notícia curiosa, cal ressenyar que de la cinquantena d’actes “Estellés” programats per ara al llarg de tot el nostre àmbit lingüístic, tot incloent-hi la ciutat de Munic a Alemanya (München), segons el llistat remés pel coordinador general d’aquests sopars-homenatge, Josep Lozano, on hi ha com a organitzadors tota mena de col·lectius culturals, partits polítics, ajuntaments, associacions… Som —de moment— l’únic col·lectiu 15-M que ha participat en la convocatòria.   http://www.acicastello.org/mostrar.php?id=3984&troncal=&seccio=

Preparant el sopar

Les “Minetes” sempre donen un toc


Tot sopant. El primer per l’esquerra és el poeta local Vicent Martinez amb bona gana i l’entrepà a la boca sense perdre mos. Fou després qui començà la lectura poètica amb ” El vi”: No podia faltar el vi damunt la taula…

Moments de raonar  i canviar impressions

Havent sopat, vam cantar a cor unes  cançons amb l’acompanyament de Queco (Carraixet) a la guitarra. La primera fou “l’Estaca”, que per cert és de plena actualitat, com si el temps, embadalit, no hagués passat.

Diversos companys llegiren poemes, com ara l’editora Isabel Rodrigo llegint-nos “Els amants”

Potser mai s’havia fet una lectura pública de poemes a la plaça de Tavernes. El 15-M ha organitzat la primera, com tantes coses que anem a continuar fent. Nosaltres ja hem començat. Falteu vosaltres i n’hi ha molt de treball i moltes coses a canviar. O no?

Amb l’actuació dels “Pabordets” vam finalitzar l’acte cap a la una del dia quatre, després que passara el cotxe de la policia municipal tots saludant-nos ben atentament. Nosaltres ho entenguérem com a “missatge subliminal” de que plegàrem. I aixina ho vàrem fer.

Quan tinguem més fotos ampliarem el reportatge.

Salut a tots i llarga vida a l’honorable memòria de Vicent Andrés Estellés.

3 comentaris

Filed under General

3 responses to “El “Sopar Estellés” a Tavernes Blanques

 1. josep vicent ros

  Una llàstima no estar assabentats d’aquest acte celebrat al nostre poble per difondre i defendre part de la nostra cultura i les nostres arrels. Nosaltres vam assistir a l’acte celebrat al poble veí d’Albuixec, el divendres 16, també per recordar V. A. Estellés.
  Salutacions de tot cor pels organitzadors i els assistents de
  Albert,Trini; Josep V.

 2. Dani Marquez

  Els infants feren una acctuacio tremenda!!!

 3. Paula

  Que enveja! I quina il-lusió vore eixes noves generacions d’infants a la plaça!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s