Dissabte 3 de setembre (21’30 hores) a la Plaça de les Germanies de Tavernes Blanques: Sopar Popular; Festa Estellés!

Ací ens pariren i ací estem!

Benvolgudes amigues, benvolguts amics, el 15-M Tavernes Blanques ha convocat un sopar popular i de germanor a la Plaça de les Germanies del nostre poble per a demà dissabte 3 d’agost, i tot seguit, en tocar les 12 de la mitja nit iniciarem una lectura de poemes per celebrar la festa “Estellés”—el nostre gran poeta nacional, de Burjassot— al igual que a molts pobles del nostre àmbit lingüístic, al qual esteu convidats totes i tots, vingueu d’on vingueu, a sopar i a llegir i/o escoltar poemes.

Cadascú heu de portar les vostres viandes i allò altre que vulgueu compartir solidàriament amb els demés. Els de més prop porteu-vos cadires o catrets, aixina deixarem els bancs de la plaça per als de més lluny, i no patiu… De segur que ningú es quedarà sense sopar.

I tot seguit honorarem al nostre poeta nacional: Vicent Andrés Estellés, omplirem l’ambient amb la lectura dels seus poemes i ni que siga per una nit, la plaça de Tavernes s’omplirà d’aromes poètics per primera vegada en la vida, una plaçà que coneix a bastament, la flaire de la pólvora; torrades de botifarres i llonganisses; sardines; el so de les campanes; concerts de música de tota mena, des d’un concert de bandes als pumba! Pumba! Infernals dels vés a saber què… des de les festes republicanes dels anys 30, a les ofrenes florals falleres, Marededeus i processons… cucanyes, “varietes”, pallassos, “cordaes”, cinema, teatre…

Nosaltres us oferim poesia, solidaritat i els nostres afanys per canviar les coses democràticament i pacifica. Potser vivim en un altre món, potser volem una altra realitat, potser som uns romàntics… Què li anem a fer!

Intentem canviar les coses des de les nostres minses però voluntàries i honestes possibilitats, potser simplement aspirem a convèncer-vos que el futur és cosa de tots i que al remat, si no ho fem entre tots, ens el faran com sempre… Això sí, a la seua mida.

Nosaltres hem començat a caminar i no tenim presa. Vos esperem a tots i… que cadascú faça el que li diga la seua consciència.

(Per més informació general punxeu els enllaç0s de sota)

http://www.vilaweb.cat/noticia/3913822/20110725/segona-edicio-festa-vicent-andres-estelles-escalfa-motors.html

http://www.paisvalencia.org/2010/08/27/festa-estelles-4-de-setembre/

http://www.normalitzacio.cat/testimonis/index.php?sec=testimonis&n=11265

Anuncis

4 comentaris

Filed under General

4 responses to “Dissabte 3 de setembre (21’30 hores) a la Plaça de les Germanies de Tavernes Blanques: Sopar Popular; Festa Estellés!

  1. Fresc i sorprenent aquest “Un entre tants” rítmic de Soul Atac. Jo coneixia una antiga versió del Pavesos —coses de l’edat— però… El món roda i evoluciona. Gràcies Blancoco per la versió que has penjat.
    Salut. (Rafa Arnal)

  2. Blancoco

    Ací vos deixe una versió d'”un entre tants”, de Soul Atac http://www.myspace.com/soulatac/music/songs/un-entre-tants-67358619 Disfruteu.

  3. Retroenllaç: Ràdio Klara 104.4 FM València » Blog Archive » Dissabte 3 de setembre (21’30 hores) a la Plaça de les Germanies de Tavernes Blanques: Sopar Popular; Festa Estellés!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s